cmc - happy chinese new year!!!

25 January 2009


gong xi fa cai.....

hai mei chen.. mesti sangat seronok (means sedikit) bila celebrate chinese new year kat oversea. hehe i think u will not jelous with me sebab saya pun chinese new year tak balik. masih di Johor... huhu banyak nak siapkan asignment dan PSM yang bertimbun macam K2...

apa yang saya nak cakap ya. hope persahabatan kita akan terus kekal.

jangan lupakan janji2 kita masa di STAR dulu. buka kedai kek dan buku bersebelahanlah, orang pertama yang naik kapal terbang yang saya pandulah, turunkan berat badan, tulis buku dan macam2 lagi.

argh... bila ingat tu semua mesti teringat STAR, pokok yang sentiasa gugurkan daun kuning, basikal, pagar bangunan, L, pingpong, padang, Delta, Moden dan banyak lagi.

masa sekolah dulu memang best. setiap hari asyik main aje. saya pulak selalu tak siapkan homework, datang lambat ke sekolah sehingga kena tahan dan denda kutip sampah.

kamu pulak selalu tak lepas ujian kelayakan masa sukan larian, kalah bila main ping pong, kena ejek dengan head prefect dan macam lagi...

pelikkan... benda2 remeh tu pun kadang2 saya rasa sangat indah dan mendamaikan.

ingat tak masa kita duduk dekat tepi blok menghadp padang dan masa tu hujan turun. kita cerita tentang masa depan. thanks mei chen coz dalam masa depan kamu ada saya. thanks coz setia mendengar masalah saya yang kadang2 sangat simple.

hmm.. sekarang kita semua dah busy... tapi bagi saya kamu masih kawan yang paling mendamaikan. sebab dengan kamu saya boleh enjadi diri saya yang satu yang tak pernah orang lihat. hehehe diri saya yang macam budak sekolah menengah umur 17 tahun.

walau macam mana sekalipun, saya tetap suka dengan saya yang sekarang. sebab dia lebih fokus dan jelas.

mei chen... cepatlah pulang. banyak benda kita kena realisasikan.

and mei chen.... miss u dear
0 comments: