khabarkan pada ana!

18 July 2009
assalamualaikum....

kepada pengunjung blog "My Beautiful Life" dan pada mereka yang membaca entry2 ana terbaru ini pasti dapat merasai keriasauan yang ana rasai tentang pak cik ana yang sedang sakit stroke. mungkin terlalu awal untuk ana berputus asa dan seolah menyalahkan takdir tentang apa yang berlaku pada pak cik ana. namun ana hanya insan biasa yang terkadang begitu lemah. namun ana sedar semua yang beralaku adalah dugaan dariNya kepada hambaNya. sesungguhnya dengan dugaan ini membawa ana lebih rapat terhadapNya.

untuk makluman kalian, ana sebenarnya dihantui satu perasaa fobia mengenai stroke ini. dalam entry sebelum ini ana selalu bercerita mengenai arwah atuk ana setiap kali ana menulis tentang pak cik ana. hal ini kerana arwah atuk ana meninggal dunia dalam saat dia masih stroke. jadi ana merasakan stroke ini tiada penyelesaiannya. dan ana bimbang pak cik ana yang baru berusia dalam lingkuangan 40an akan menderita stroke sepanjang hayatnya.

jadi ana memohon pada pengunjung sekalian jika kalian mempunyai sebarang pengalaman tentang pesakit stroke dan bagaimana memulihkan mereka untuk mengkhabarkan pada ana. tidak kiralah melalui sms, email (violetbiru@gmail.com) atau direct di blog ini sahaja.

semoga usaha kita yang tak seberapa ini dapat memberi kekuatan kepada pak cik ana untuk menempuh dugaan ini.

terima kasih.
-pencari sinar-

0 comments: