warna warni menyiapkan tesis psm...

07 October 2009
pening kepala dan serabut menyiapkan tesis sebelum di hantar. drft pun banyak kena renovate balik. alahai kalaulah aku teral english dan otak aku ni mudah faham dengan journal2 yang entah apa-apa tu, insyaAllah tak de masalah. ini dengan sikap aku yang memang malas nak membaca apatah lagi nak memahamkan merumitkan segalanya.

sabar sahaja dan teruskan membuat yang terbaik. tak rugi pun. kalau niat untuk tuhan insyaAllah semua ini di kira ibadah disisiNya. ingat tu!

satu-satunya programing yang aku teral guna =)

dalam keserabutan ini, my cayang (laptop aku) pulak buat hal. demam panasnya kembali semula. apabila panasnya teralu tinggi, maka dia pun akan pengsan dengan serta merta. dan disebabkan aku tidak mempunyai bateri maka terpadamlah segala isi alam. nasib baik laptop ni ada reovery fail. tapi korang dapat bayang tak betapa barannya aku bila aku tengah syok2 menaip dia boleh padam tanpa kata "aku bla dulu'. alahai!

destop pun dah makin serabut. segal benda semua save kat destop bagi mudah capai. huhu

ukh..ukh....ukh... senang dicari

itulah warna warni menyiapkan tesis. bila mata sakit mengadap komputer, beralih pandang ke luar tingkap. nasib baik sedang hujan. hati terasa damai ~

(Bulan ni bermain kejar2 dan menyorok2 dengan sv dan ro... huhu)

0 comments: