NIKON D90

08 November 2009

setelah setengah tahun menggunakan NIKON S560 iaitu sebuah camera compact aku mula merasa mahu menghayunkan camera itu jauh2.

geram teramat kerana merasa kreativiti dalam bereksperimen bersama camera tersekat... LIMIT!

adakah camera boleh ditolak di kedai? hm... aku mahuDSLR NIKON 90...

servey harga dalam rm4500... pergh acam harga keldai BKF aku.

macam mana ni!!!

2 comments:

munchy's said...

uish,mane ko survey D90 mahal mcm tu??
D90 harga dia around RM4100 je bg kit..
tp dgr kata harga skang tgh turun,cpt2 la beli,berbaloi-baloi,huhu

peNcaRi sInaR said...

owh aku servey pakai internet itu pun baru hari pertama servey. biar betul 4100 untuk seorang student yang masih mentah dan masih berhutang dengn PTPTN adalah sangat2 tinggi. sama harga dengan honda wave aku. tapi kalau second hand okay tak???

owh btw salam perkenalan =)