kena tag =)

02 January 2011
adakah anda rasa anda hot?
-saya percaya saya cool especially bila saya pegang kamera =)

update wallpaper yang anda pakai sekarang
 
 


cerita about this wallpaper
-gambar untuk anniversary en.D dan vB.. owh tak leh cter banyak2 segan..  ahaks!

kali terakhir makan pizza?
haha kurang dari 1 jam yang lepas.. ada lagi atas meja tu =)

lagu terakhir yg anda dengar?
-I be there

bukak muka buku
- komen kat gambar atau status berkaitan photography.. ahaks alah2 pengkritik tegar!

selain dgn nama sendiri anda dipanggil dgn nama ape?
-vB & kak chik =)

tag lagi 4 orang

sun
en
hisma
kak awan

sape no.1 dgn anda?
-budak yang selalu buat saya tergelak sendiri dengan muka nak nangis dia =)

no.3 ade hubungan dgn siapa?
-hahaha aku tau!

bagaimana pula dgn no.2?
-hahahah lagilah tau!

katakan sesuatu pada no.4?
-oi bila nak travel sesama lagi?!

berikan fakta yg anda tahu tentang org yang anda tag :)
-sun> gila sakura
-en> suka tanya soala cepu emas.. rimas I.. hahaha
-hisma> suka betul cari pasal nak bertelagah dengan aku =)
-kak awan> hati berbelah bagi.. hahahah!

Thanks to Sasha Tau yang kongsi this thing.. loike! =)

4 comments:

Sunah Mohammad said...

owh! aku ditag?? adoi..sat gi aku jawab na..tenet lembap ni..huhu

Sunah Mohammad said...

anda telah ditag! haha

En~ said...

salam

haish..apekah..mane ade sape2 lg..pandai ajek..hu, ak ske tanyesoklan cepumas eh..bkn ak ni shabat ko yg tenang lg mnenangkn ko ke :P

Lin, pliz do SMS/misscall me, i've lost ur current no..replace sim lately..


En~

violet biru said...

en> how could you? haha okay nanti aku miss call kacau2 kau.. hehehe